Gratis onafhankelijk inzicht in energieverbruik voor
particulieren met een slimme meter

De schoonste en goedkoopste energie is de energie die we niet verbruiken. Om goed in beeld te krijgen waar de besparingskansen liggen is helder inzicht in energie heel belangrijk. Wij maken het voor u heel gemakkelijk, de enige vereiste is een slimme meter!

Gratis perfect inzicht in uw verbruik!

Laatste nieuws
Lancering 'Inzicht in verbruik'

EcoReflect en de gemeente Rijssen bieden u als consument de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw energieverbruik als u een slimme meter hebt. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegegaan met EnergyAlert en Oblivion b.v. U kunt u gratis inschrijven!

Wat is het?

Deze portal is een samenwerking tussen EcoReflect, gemeente Rijssen, EnergyAlert en Oblivion. Samen willen we u een mogelijkheid geven om inzicht te krijgen in uw energieverbruik als u thuis een slimme meter hebt. 

 

Deze applicatie leest de gegevens uit de slimme meter en vertaal ze in overzichtelijke grafieken, waardoor u inzicht krijgt in uw werkelijke energieverbruik. U heeft dagelijks toegang tot uw verbruiksgegevens die nauwkeurig -elektriciteit per kwartier en gas per uur- worden weergegeven. U kunt uw verbruik vergelijken met het normverbruik op basis van uw huistype, omgeving en het totaal. Daarnaast kunt u een besparingsdoel instellen om zodoende te kijken of uw verbruik in verhouding met vorig jaar is gestegen of gedaalt en of u uw besparingsdoel haalt. Teruglevering van elektriciteit bijvoorbeeld opgewekt met zonnepanelen, wordt ook in de portal zichtbaar gemaakt, ook uw sluimerverbruik wordt zichtbaar. 

 

De portal werkt onafhankelijk van uw energieleverancier en is eenvoudig in gebruik te nemen. We staan garant voor de beveilging van uw gegevens. Eenmaal aangemeld heeft u snel toegang tot een beveiligde omgeving, waarin uw gegevens worden weergegeven op Mac, PC, of tablet. 

 

U kunt gratis gebruik maken van onze applicatie. Daar zijn geen voorwaarden aan verbonden. Wel kunt u eventueel een upgrade nemen, mocht u besluiten om meer inzicht te willen.